Ken jij de Asko Wasmachines van tegenwoordig al? In Europa steeds populairder

Asko is een Scandinavisch bedrijf dat bekend staat om het samenbrengen van betrouwbare functionaliteit, efficiëntie en milieuvriendelijk design, en een visuele esthetiek met strakke lijnen en moderne inspiratie. Ze geloven dat geweldige apparaten en producten alles zijn om het leven gemakkelijker en beter te maken, en ze brengen een uitgesproken Scandinavische benadering van hun vakmanschap en het gebruik van prachtige natuurlijke materialen waar mogelijk. Als je een wasmachine kopen overweegt kan dit nieuwe merk een optie zijn voor je.

X

Een Asko wasmachine is met titanium afgewerkt en dus mega sterk

De W2084W is een in titanium afgewerkt, gloednieuw ontwerp van Asko voor 2018. Het bevat een programma voor elke unieke behoefte en drie verschillende modi: normaal, groen en intensief. Deze modi kunnen allemaal eenvoudig en snel worden aangepast, zodat u kunt kiezen tussen een intensievere waskracht en een milieuvriendelijke efficiëntie. In combinatie met een van de beste drogers, die je op deze website kunt vinden https://witgoedland.net/condensdroger/

De W2084W heeft ook een motor van 1400 tpm, een scharnierende linkerklep en een vulgewicht van 17,6 pond in zijn 2,1 kubieke voet vatruimte. De ActiveDrum-technologie biedt geavanceerde zorg en zachtheid dankzij een onderscheidende vorm en ontwerp van de trommel. Andere kenmerken zijn de Quattro-constructie waarmee de deur direct op de trommel kan worden verzegeld zonder in de wasruimte te steken.

Asko wasmachines zijn ook gemakkelijk te gebruiken door de wasprogramma’s

Andere kenmerken van de W2084W zijn een eenvoudig te gebruiken lcd-scherm, 15 wasprogramma’s en roestvrijstalen vaten. Wat de nadelen betreft, is dit model niet voorzien van een bleekmiddelafgifte-eenheid en kan het bekend zijn voor langer dan gemiddelde wastijden.

Wat betreft zijn tegenhanger, de T208VW geventileerde compacte droger, u kunt korte droogtijden en energiebesparende auto-programma’s verwachten, evenals een specifiek ontworpen voor beddengoed.

Een speciaal trommeldesign met zes kogellagers zorgt voor een ultra-soepele werking van de trommel met minder ruis en langdurige duurzaamheid. Andere kenmerken zijn een eenvoudig te gebruiken pluizenval en een voorfilter dat de condensor en de droger tegen pluisjes beschermt. En met de unieke antikreukmodus kunt u kleding laten tuimelen nadat de droogcyclus is voltooid om kreuken en rimpels te voorkomen.